Replacement content

Get macromedia Flash Player

Replacement content

Get macromedia Flash Player

Archief

2017

Maart

2016

2015

2012

Juni
November

2011

Rood

Tot voor kort waren mijn zoon en ik voor Albert Heijn. Elke zaterdag vaste prik deden wij boodschappen in de XXL. Ik vooral de boodschappen. Hij de gratis hapjes.

 

Wij genoten 100% en spaarden ons ondertussen gek aan voetbalplaatjes, bioscoopkaartjes, eftelingzegels en noem maar op. Trouwens, de ontvangst aan de kassa bracht meer vreugde dan het bewaren van alle aktieparafernalia.

 

Maar helaas. Sinds kort is onze mooie AH-traditie verleden tijd. Want mijn zoon heeft zijn lievelingskleur ontdekt. Rood. Sinds Twente kampioen is, geldt er voor hem nog maar een  kleur. Rood. In het weekend verplicht hij mij een dikke oude wijde trui te dragen. Rood. De mooiste tafel van de hele wereld staat op mijn kantoor. Rood. En Albert Heijn is plotsklaps ingeruild voor de C1000. Rood.

 

De kleine verrader dwingt me nu naar een supermarkt die ik dankzij Tineke Schouten links wil laten liggen. De volle potten aardbeienjam van AH vind ik terug in de prullenbak opdat hij het huismerk van C1000 in de kar kan gooien. En de frisse WC-geurtjes zijn plotseling vervangen door een C1000 spuitbus die van een intiem hokje een chemisch toilet maakt.

 

Maar ik heb nog hoop. Mijn zoon vindt die C1000 WK-aktie namelijk maar niks. De zakjes voetbalgogo’s worden wel geopend, maar hij heeft geen enkele klik met die onsympathieke poppetjes.

 

Wuppies en Welpies. Daar ging zoonlief indertijd voor! Hopelijk gaat hij nu van de Beesies houden. En al vindt de vader zo’n Beesie een beetje onder de AH-maat, als het leidt tot de terugkeer naar de AH-traditie, zal ook hij het Beesie koesteren.

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

03-06-2010