Replacement content

Get macromedia Flash Player

Replacement content

Get macromedia Flash Player

Archief

2017

Maart

2016

2015

2012

Juni
November

2011

Kussen

Hij draait al een poosje. Een tv-commercial waarvan ik me afvraag welke idioot hem heeft bedacht. Laat staan heeft goedgekeurd.

Het merk: Allsecur. Even navragen... de nieuwe internetverzekeraar van Allianz. Dat zal wel. Dat “internet” was mij, eenvoudige kijker, niet direct duidelijk. Wat wel? Dat Allsecur niet aan mijn eenvoud appelleert, maar aan mijn vermeende imbeciliteit:

Kale man loopt met vrouw over straat. Stem buiten beeld zegt iets over autoverzekering. BOEM! Man krijgt frontale klap met hoofdkussen in gezicht. Stem bralt verder. Maar ik hoor echt niet meer wat ie zegt, want kale man krijgt BOEM! BOEM! BOEM! Waarna Allsecur-kussen zachtjes op bed valt.

Kijk en vergelijk op Allsecur.nl. Allsecur, zeker weten.

Tot gisteren gedoogde ik dit misbaksel. Goed kan immers niet zonder slecht. Maar nu weet ik het zeker: Allsecur doorbreekt mijn ergernisbarrière. En ik laat me niet door een internetverzekeraar slaan.

Dus pak ik het kussen en druk dit net zo lang op mijnheer Allsecur’s gezicht dat zijn ergerlijke boem wordt ingeruild voor eeuwig zwijgen.
 

Reageer op dit bericht

04-11-2008