Replacement content

Get macromedia Flash Player

Replacement content

Get macromedia Flash Player

Archief

2017

Maart

2016

2015

2012

Juni
November

2011

Paal & Perk

Ik hoorde dat CDA en PVDA via wet paal en perk willen stellen aan de kredietspotjes op tv. “Goh” dacht ik, “eindelijk!” Het is toch godgeklaagd dat we elke dag weer worden geïnfecteerd met de SOA van de Foute Doorsnee.

Becam. Postkrediet. Frisia. Of hoe heten die o zo keurige merken allemaal. Vertegenwoordigd door de braafste stelletjes. De netste gezinnetjes. De liefste kindertjes. Honden zonder haaruitval. En allemaal dolgelukkig dankzij geleend geld.

“Goh!” dacht ik “wat flink van ons politieke midden!”

Maar nee hoor. Dom. Want Foute Doorsnee is natuurlijk de achterban van het midden. En die moet hoognodig worden beschermd tegen de leengeile monsters van Dirk Scheringa. De sneue Foute Doorsnee heeft immers geen eigen verantwoordelijkheid. Koopt zich de schulden in omdat God tegenwoordig Materie heet en Marx vindt dat ook de Foute Doorsnee in een auto moet kunnen rijden.

Dus blijven we opgezadeld met Foute Doorsnee in spotjes. Vrijheid van meningsuiting, nietwaar. Ergo, wie genoeg geld heeft om de tv-kijker te terroriseren met valse creatieve troep, wordt geen strobreed in de weg gelegd. Alhoewel...

Toch eens met antirook-minister Klink bellen. Want zoveel Foute Doorsnee op tv kan niet gezond zijn.
 

Reageer op dit bericht

04-04-2009